Voor de hervatting van de competitie komt komende zaterdag / vandaag Westlandia naar Sportpark De Commandeur. De gepromoveerde Naaldwijkers werden voorafgaande aan deze jaargang gezien als een van de grote kanshebbers in poule 2C, maar hebben dit (nog) niet in daden om kunnen zetten. Het team van trainer Henk Boon staat nu op een van die plaatsen die tot nacompetitieduels leidt. MVV ’27 staat er niet veel beter voor met drie punten méér, maar kan mogelijk de goed ingeslagen weg van voor de winterstop doorzetten. Kortom, beide teams zoeken naar een (verder) herstel om in mei tevreden te kunnen terug kijken op het seizoen. De uitwedstrijd in september werd toentertijd doelpuntloos afgesloten.

Wij wensen scheidsrechter Berg, beide teams en hun supporters een prettige en vooral sportieve wedstrijd.