Remco van Vliet MVV 27Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Remco van Vliet. Remco was lange tijd lid van onze vereniging. Hij heeft in vele jeugdelftallen gespeeld en speelde tot enkele seizoenen geleden bij MVV ’27 als recreant bij senioren.

Ook veel familie van Remco is actief bij MVV ’27. Zo speelt zijn zus Tessa van Vliet in Vrouwen 1 en zijn meerdere neven, nichten en ooms nauw bij onze vereniging betrokken.

Remco is slechts 26 jaar geworden. Wij wensen Remco’s ouders, zijn zussen Tessa en Esther, andere familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Gedenksite
Voor Remco is een gedenksite opgezet. Op deze website kan iedereen herinneringen delen of een laatste groet aan en foto’s over Remco plaatsen. De gedenksite voor Remco vind je op https://www.memori.nl/gedenkplaats/remco-van-vliet.

Condoleren en uitvaart
Op maandag 26 januari is er om 18.45 tot 20.15 uur gelegenheid tot condoleren in de parochiezaal ‘De Link’ op Hammerdreef 5 in Maasland. De uitvaart is op dinsdag 27 januari in de katholieke kerk van Maasland. De dienst start om 13.30 uur, waarna de begrafenis aansluitend plaatsvindt. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in de parochiezaal.