Op de laatste zaterdag voordat de competitie weer wordt hervat kwamen de nummers 9 uit poule 2C en 4 uit 4C in een oefenwedstrijd een gelijkspel overeen. De 1-1 mocht een reële stand genoemd worden, omdat er weinig krachtsverschil te ontdekken was.
De eerste helft was het kijken meer dan waard en beide ploegen zochten de aanval waar mogelijk was. Dat er weinig kansen werden gecreëerd was een minpuntje. De rust ging dan ook in met een 0-0 stand.
Na de thee was het spel een stuk minder en werd er slordig gespeeld. Het gebrek aan kijkplezier werd nog enigszins gecompenseerd door een tweetal treffers. In de 50e minuut was het Abdurachman Yildiz die een goedlopende Maaslandse aanval succesvol afrondde (1-0).
Ruim twintig minuten later wist Glen de Visser in twee pogingen de Vlaardingers op gelijke hoogte te brengen (1-1).
A.s. zaterdag komt Westlandia naar het Sportpark De Commandeur en dan kunnen we zien of de Maaslanders de lijn van voor de winterstop weten door te zetten.