Zoals een ieder ongetwijfeld weet, is er een tijd geleden een hersentumor ontdekt bij Koos Louter. Koos is hieraan geopereerd en heeft daar een lange revalidatie van achter de rug. Dit was een lange weg, maar Koos is altijd positief gebleven.

In 2014 heeft hij een aantal bestralingen gehad. Afgelopen week moest Koos weer naar het ziekenhuis om te kijken hoe de tumor daarop gereageerd heeft. Daar konden de artsen hem goed nieuws geven. De tumor is niet kleiner geworden, maar stabiliseert wel. Dit betekent dat Koos pas over een jaar weer terug hoeft naar het ziekenhuis. Dit zorgde natuurlijk voor blijdschap bij de familie Louter in huis.

Hopelijk kan hij snel weer eens gaan kijken bij zijn kleinzoon Dennis. Dennis Louter speelt momenteel bij Westlandia in B1. Hij speelt daar wekelijks in de basis. Samen met een andere oud-MVV’er, Kees de Koning, maken ze daar een hele goede ontwikkeling door. Wij hopen dat Koos nog veel wedstrijden kan gaan bezoeken van deze kanjers.

Een mooier begin had 2015 niet kunnen krijgen.

Koos, samen met vrouw Truus, aan het gebak om het goede nieuws te vieren.

Koos, samen met vrouw Truus, aan het gebak om het goede nieuws te vieren.