Normaal gesproken is de ‘Van de voorzitter’ vaste prik in de nieuwsbrief van MVV ’27. Door de winterstop staat de eerstvolgende nieuwsbrief op 21 januari op de planning. Daarom vind je de voorzittersrubriek deze keer op de website.

Van de voorzitter
Als eerste wil ik graag iedereen een mooi, gezond, sportief en vooral een gelukkig 2015 toewensen. We hopen op mooie resultaten voor alle teams en dat onze club weer voor velen van jullie een gezellige en leuke plek is om samen te komen met vrienden en vriendinnen. We gaan er met z’n allen weer een mooi jaar van maken!

In de geschiedenis van MVV was het nog niet voor gekomen dat de Oliebollenrace op de dag zelf werd afgelast. Maar eens moet de eerste keer zijn. De weergoden zaten ons niet mee en het was te gevaarlijk om deze wedstrijd door te laten gaan. Het hele parcours was spekglad door de sneeuw en het bleef de gehele dag nat en ijskoud. De Oliebollenrace zal nu komende zaterdag op het programma staan. Wij hopen op veel inschrijvingen!

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de vrijwilligersbrunch. Velen van jullie hadden op deze oproep gereageerd en konden genieten van een heerlijke maaltijd. Riet en Peter hadden samen met hun team (Jeanette, Manuela, Jenny en Dirk) de brunch tot in de puntjes verzorgd. Klasse gedaan! Wouter Jansen blikte nog even terug op de mooie en minder mooie persoonlijke gebeurtenissen van  het afgelopen jaar. Er was weer veel gebeurd.

We hopen dat we dit jaar weer op onze vrijwilligers kunnen rekenen. Mocht je nog geen vrijwilliger zijn en graag iets voor de club wil gaan doen, ben je uiteraard van harte welkom en geef je op. Een vereniging ben je samen!

Afgelopen weekend waren er een aantal (selectie) teams op trainingskamp. Deze dagen staan in het teken van extra training en saamhorigheid. Het is belangrijk dat de neuzen weer allemaal dezelfde kant op staan en dat de teambinding optimaal is. Uiteraard is gezelligheid ook een belangrijke factor en gaan de mannen tot de late uurtjes door met het bouwen van een feestje. We hopen dat dit alles tot positieve resultaten zal leiden in de tweede seizoenshelft.

Ik hoop jullie zaterdag te zien bij de Oliebollenrace!

Nieuwsbrief
Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Meld je hier aan.