Mvv7

In ‘Hoe verliep de eerste seizoenshelft van ….?’ is het de beurt aan MVV 7, het derde team in deze vermaarde serie. Het zevende speelt deze jaargang een klasse hoger dan vorig jaar, maar doet desondanks mee om de bovenste plaatsen. De winterstop lijkt echter op het goede moment te komen, want de mannen van Rene Ham en Erik van Marrewijk laten, na een sterke seizoensstart, de laatste weken wat steekjes vallen.

Lees hieronder het verslag van de eerste seizoenshelft, geschreven door Erik van Marrewijk.

 

Dit jaar in een lichtelijk nieuwe samenstelling, in een hogere competitie, zijn we als team toch redelijk op weg. Er zijn wat personele problemen geweest, doordat we maar met 15 in een team zitten en veel afwezigen hadden met wisselende redenen, maar dat mag de pret niet drukken.

In de beker hebben we door problemen met de interne communicatie helaas na twee wedstrijden het bekertoernooi alweer moeten verlaten. Als oud-winnaar is dat toernooi toch altijd een doel op zich, dus in de groepsfase hiervoor alweer worden uitgeschakeld was toch niet geheel in lijn met de verwachting.

In de competitie hebben we zeker in het begin wel wat potten kunnen breken, maar de laatste wedstrijden eigenlijk  elke kans op meedingen naar het kampioenschap moeten laten varen. De arbitrale beslissingen vielen, zeker bij uitwedstrijden, niet altijd in ons voordeel uit. Gelukkig winnen we door Ian in ieder geval wel altijd de derde helft, zoals het een team van MVV betaamd.

Speciaal wil ik nog even alle andere lagere seniorenteams bedanken voor hun inbreng en inzet bij het regelen van wissels die met ons mee wilden doen. Zonder hen hadden we menigmaal een personeel probleem gehad. Wat dat betreft is MVV ook echt een vereniging die leeft naar zijn slogan.

mvv7e-1 (2)