Op 6 december stond MVV ’27 – VDL in het teken van John van der Meij. In een persoonlijk bericht blikt John terug op de bijzondere dag en dankt hij de betrokkenen.

Negen maanden geleden kreeg ik het vreselijke nieuws dat ik lijd aan ALS. Het is een heftige tijd geweest met veel ziekenhuisbezoeken en veel emotionele momenten. De voetbal houdt mij nog steeds erg bezig. Ik kijk nog steeds uit naar de momenten die ik meemaak op en rond de voetbal. Ik waardeer alle initiatieven die mensen om mij en mijn familie heen organiseren. In juni heeft VDL tijdens de Maassluis Cup al aandacht besteed aan de ziekte en MVV heeft op de familiedag geld ingezameld voor de Local Swim waaraan mijn kinderen en vrienden aan hebben meegedaan.

Op 6 december heb ik weer genoten. Twee clubs die me aan het hart gaan. Bij MVV al 16 jaar keeperstrainer en bij VDL heb ik een lange tijd onder de lat gestaan en jaren meegemaakt als keeperstrainer. Het was een onvergetelijke dag: alle spelers met rood-witte en blauw-witte rook het veld op, vuurwerk, persoonlijke steun en een mooie wedstrijd.

Ik wil met mijn familie VDL, MVV, de gecombineerde organisatie en verder iedereen bedanken die aanwezig was en meegedaan heeft aan de inzamelingsacties.

John van der Meij