OPENING KLEEDKAMERS G-TEAMS

Onder grote belangstelling zijn zaterdag de twee verbouwde G-kleedkamers feestelijk geopend. Om 9:30 uur verzamelden de genodigden zich in de bestuurskamer, waar zij getrakteerd werden op koffie en gebak. Na een woordje van voorzitter Michel Voogt vond om 10:00 uur de officiële opening plaats. Baron mr. O. Bentinck, wiens financiële bijdrage de verbouwing mede mogelijk heeft gemaakt, knipte het lint door dat Gilbert Remeeus en Hans Zwaard, twee dragende krachten van de G-afdeling, vasthielden.

B4Kio-nIEAEHQq6

Vervolgens werden de kleedokalen direct in gebruik genomen door MVV G1G en G2, want beide teams speelden om 11:00 uur thuis. Terwijl de spelers omkleedden, werden in de bestuurskamer nog diverse mensen bedankt voor hun bijdrage aan de verbouwing, waaronder de kunstenaressen die de kleedkamers van prachtige muurschilderingen hebben voorzien. Al met al was het een geslaagde opening van de twee kleedkamers, waar MVV ’27, en dan met name de G-afdeling, nog jaren mee vooruit kan.

OPENING KLEEDKAMERS G-TEAMS

OPENING KLEEDKAMERS G-TEAMS

OPENING KLEEDKAMERS G-TEAMS