ondertekening

K&B Transport heeft zich voor de komende drie jaar als gouden vriend verbonden aan MVV ’27. Namens het transportbedrijf K&B ondertekenden mede-eigenaren Berry en Kevin Bouter afgelopen week het sponsorcontract bij MVV ’27.

Het transportbedrijf dat gevestigd is in Maasdijk richt zich naast het vervoeren van stukgoed en containers ook op tank- en koel- en vriestransport. Het bedrijf heeft inmiddels negentien auto’s, die zowel voor nationaal als internationaal transport worden ingezet.

De gebroeders Bouter zijn voornemens om binnen afzienbare tijd de leiding van het bedrijf over te nemen van hun vader Cor Bouter, die de onderneming in 1994 oprichtte. Berry en Kevin zijn geen onbekende gezichten bij MVV ’27. Kevin, de jongste van de twee broers, is als centrale verdediger al zeven jaar lang een vast gezicht in de A-selectie van MVV ’27. Ook Berry verdedigde jarenlang de clubkleuren, maar heeft zijn voetbalschoenen inmiddels aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen.

Net zoals hun vader Cor, zijn Kevin en Berry dus erg betrokken bij de vereniging en daardoor zijn ze blij dat ze met deze sponsordeal de club kunnen steunen. MVV ’27 is op haar beurt natuurlijk ook erg blij met de steun van K&B Transport en bedankt de gebroeders Bouter voor deze vorm van sponsoring.

vrachtwagen