De afgelopen maanden werd de MVV-familie uitgebreid door de geboorte van maar liefst  vier baby’s. Bij de geboorte verrasten wij de kersverse ouders met een kaart en een rompertje van de club. Nu zijn de ‘aanwinsten’ een paar maanden ouder en groot genoeg om met trots onze clubkleuren te dragen.

Ronald van Mil, oud-speler en lid van de communicatiecommissie, en Sanne Verkade  werden verblijd met de komst van Saar en Milou. Sannes broer Wolter en Jenny Verkade, een van onze bardames, zijn de trotse ouders van Lola. En Maarten van der Sar, speler van MVV 4, en Martine Rasens, lid van de communicatiecommissie, zagen hun gezin uitgebreid worden met hun tweede zoon Niek.

Geniet van deze ‘plaatjes’ en we hopen deze kanjers nog vaak op de club te mogen aanschouwen.

 

Lola Verkade, dochter van Wolter en Jenny

Lola Verkade, dochter van Wolter en Jenny

Niek van der Sar, zoon van Maarten en Martine

Niek van der Sar, zoon van Maarten en Martine

Saar en Milou, dochters van Ronald en Sanne

Saar en Milou, dochters van Ronald en Sanne