alarmnedHet bedrijf Alarmned is als trotse sponsor van ‘Dames 1’ al een tijdje aan MVV ’27 verbonden. Onze dames profiteren dus al langer van Alarmned. Zij spelen wekelijks hun wedstrijden in de tenues die het bedrijf voor hen heeft gesponsord. Nu wil Alarmned ook andere leden van MVV ’27 laten profiteren met een speciale korting op haar alarmsystemen.

Alarmned V.O.F. is een borg gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerasystemen en het leveren en plaatsen van diverse kluizen. Het goed opgeleide en betrouwbare personeel van Alarmned staat 24 uur per dag voor u klaar en daarnaast onderscheidt het bedrijf zich door goedkope onderhoudscontracten.

Kortom: Kwaliteit, Service & Vakwerk is wat Alarmned u te bieden heeft. Wilt u uw huis graag laten beveiligen, dan heeft Alarmned nu speciaal voor leden van MVV`27 de volgende aanbieding: Als u besluit om een alarmsysteem door Alarmned te laten plaatsen krijgt u het eerste jaar de aansluiting op de meldkamer en het servicecontract gratis. Hiermee bespaart u een bedrag van minimaal € 300,-!

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met Alarmned op:

Alarmned V.O.F.
Laan van Waalhaven 120
2497GP Den Haag
070-3193989
info@alarmned.net