uitreiking pop

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling schenkt alle leden van MVV ’27 een heerlijke speculaaspop. Dinsdagavond reikte eigenaar Willem van Mierlo de eerste poppen uit. Met deze geste zijn alle leden en vrijwilligers verzekerd van een lekkere versnapering tijdens de feestdagen. Daarnaast profiteert ook MVV ’27 mee van de aankoop van de speculaaspoppen. MVV ’27 is sponsor Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling dan ook zeer dankbaar voor dit mooie geschenk. Leiders en aanvoerders ontvangen nader bericht waar en wanneer zij de poppen kunnen ophalen voor hun teams.

[column col=”1/2″] De actie van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling valt gelijk met de start van de campagne van het nieuwbouwproject ‘ T WIJ-land’ in Maasland. Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling vraagt dan ook graag aandacht voor dit mooie project, wat ook voor MVV-ers erg interessant kan zijn. Aan de noordrand van ons mooie dorp Maasland ontstaat binnenkort ’T WIJ-Land. Een kleinschalig & intiem woonerf, waar ontmoetingen centraal staan; het échte WIJ-gevoel moet hier naar voren komen. Aan het einde van het lint woningen aan de ’s-Herenstraat (in de volksmond ook wel bekend als ‘het weitje van Mosterd’), ontstaat een open erf. Een weide omringt met bebouwing, waar drie appartementen en vijftien grondgebonden woningen samen ’T WIJ-land gaan vormen. Wonen in een groene omgeving als overgang naar het open landschap wat voor Midden-Delfland zo kenmerkend is. [/column]

[column col=”1/2″]sticker van mierlo [/column]

 

In januari 2015 organiseert Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling voor geinteresseerden een inspiratie-avond.Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om samen met Van Mierlo op zoek  te gaan naar de Stijl van de woning en interieur.  Vervolgens Meng je deze met woningopties uit het Assortiment, bepaal je het niveau van Afwerking en wordt deze woning uiteindelijk op de door jouw gekozen Kavel gebouwd. Een unieke kans dus, om jouw ideale woning naar eigen SMAAK samen te stellen.

Heb jij interesse in een mooie nieuwbouwwoning in ons mooie dorp? Kijk dan eens op de website van ‘ T WIJ-land’ en geef je op voor de inspiratieavond in januari.

wij-land