De feestdagen komen eraan. Daar horen mooie cadeautjes bij. Wist je dat MVV ’27 inmiddels een behoorlijk aantal aantrekkelijke echte MVV-fanartikelen heeft? Leuk om te krijgen en leuk om te geven!

Het assortiment van fanartikelen van MVV ’27 is de voorbije maanden achter de schermen flink doorontwikkeld. De webshop bestaat inmiddels uit allerlei artikelen; van MVV-knuffelberen tot een broodtrommel van onze club, van smartphonehoesjes tot een slabbetje en van een mok tot handdoek. Ook rugzakken, een agenda, de MVV-vlag en schoolartikelen maken deel uit van de MVV ’27 fanshop.

Als je een aankoop doet, maak je niet alleen jezelf of degene voor wie het een cadeau is blij. Ook MVV ’27 heeft om twee redenen baat bij jouw aankoop. Zo vinden we het ten eerste mooi als mensen met de fanartikelen MVV ’27 uitdragen en promoten. Ook interessant is dat MVV ’27 een kleine afdracht ontvangt per besteld artikel.

Je bereikt de fanshop van MVV ’27 via het hoofdmenu van deze website onder de knop Webshop. Of klik hier om rechtstreeks de fanshop te bekijken.