Komende zaterdag / Vandaag komt het hooggeklasseerde Be Fair uit Waddinxveen naar het Sportpark De Commandeur. De ploeg van trainer Ramon Hageraats doet het net als afgelopen seizoen uitstekend. Toen werd men derde in de eindstand, maar in de nacompetitie bleek Bolnes tot tweemaal toe ‘n maatje te groot te zijn. Nu ligt men weer op koers om te stap naar ‘n klasse hoger te maken en met een gedeelde vierde stek doet men voorlopig goed mee.
Het afgelopen seizoen wonnen beide ploegen hun thuisduel en wie weet kan MVV ’27 dit gegeven in haar thuiswedstrijd doorzetten. Dat zou zeker prettig zijn, want in Maasland kunnen we nog wel wat punten gebruiken.
Overigens heeft bij MVV ’27 de afgelopen week in het teken gestaan van het plotselinge overlijden van de veelzijdige en alom gewaardeerde medewerker Peter Kloet, voor wie voorafgaande aan de wedstrijd ‘n minuut stilte zal worden gehouden.
We wensen scheidsrechter Roozeboom, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd toe.