IMG-20141114-WA0002-1 (2)

Afgelopen vrijdag was het zover. In de MVV-kantine werd het eerste tafeltennistoernooi voor de E-, D- en C-jeugd georganiseerd. De opkomst was goed te noemen en via een knock-outsysteem werden er onderlinge wedstrijdjes van zes minuten gespeeld. Iedereen was super fanatiek en de meeste wedstrijden waren spannend tot de laatste minuut. Iedereen wilde die befaamde wisseltrofee winnen of één van de medailles voor de beste E-, D- en C-pupil. De organisatie van het toernooi werd strak geleid door Pieter van Rijs met behulp van zijn assistentes.

IMG-20141114-WA0003

Na een spannende strijd ging de uiteindelijke finale tussen Kevin Lansbergen en Maarten Taal. De winnaar van deze titanenstrijd werd uiteindelijk Kevin Lansbergen. Zijn naam wordt dus als eerste gegrafeerd op de wisselbeker. De medailles werden uitgereikt aan Kevin Lansbergen  (beste E-pupil), Coen Voorham (beste D-pupil) en Maarten Taal (beste C-pupil).

IMG-20141114-WA0001

Gezien het succes is dit zeker voor herhaling vatbaar!