IMG_0491 (2)

Vorig week woensdag is Lief & Leed op bezoek geweest bij Carel van Leeuwen. Carel is een trouwe bezoeker van onze club. Iedere zaterdag is hij langs de lijn en in de kantine te vinden aan de bekende stamtafel waar de verrichtingen van het eerste elftal en allerlei andere belangrijke zaken worden besproken.

Natuurlijk kent u Carel ook als oud-speler, oud-jeugdtrainer en oud-bestuurslid. De reden van ons bezoek was de operatie die Carel een week eerder heeft ondergaan. Een pijnlijke knie hinderde hem al lange tijd en een operatie aan zijn meniscus kon niet uitblijven. Gelukkig is de operatie geslaagd en is Carel al weer langs de lijn gespot.

Valt u ook de elektrische gitaar op de foto op? Carel blijkt een enthousiast musicus! Op de vraag van Lief & Leed wanneer de eerste MVV-band in de kantine gaat optreden, vertelt hij enthousiast dat zoiets zomaar zou kunnen. Er blijken meer MVV’ers met muzikale kwaliteiten rond te lopen. We wachten dus in spanning af.

MVV ‘27 wenst Carel een voorspoedig herstel toe en hoopt dat de fruitige verrassing hem en zijn vrouw gesmaakt heeft.