Verbijsterd en geschokt zijn wij door het plotselinge overlijden van Peter Kloet. Peter overleed vandaag (zaterdag 15 november) aan de gevolgen van een hartstilstand.

Peter (op de foto derde van links) is de afgelopen jaren een échte MVV’er geworden, die heel actief was binnen onze vereniging. Zo werd hij een aantal jaren geleden met zijn toenmalige bedrijf Uitzendbureau Primair sponsor van de trainingspakken van onze oefenmeesters. Ook droeg hij bij aan de totstandkoming van diverse trainingskampen van de teams waarin zoon Lars, die in de B-junioren de overstap maakte van Excelsior Maassluis en nu al jarenlang vaste waarde in MVV 1 is, actief was.
Peter Kloet MVV '27
Bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal nam Peter op uitstekende wijze de taak van speaker op zich. Ook presenteerde hij tijdens de afsluitende Familiedag van MVV ’27 het jaarlijkse evenement met onder meer de Speler, Speelster en Team van het Jaar. Tot slot draaide Peter regelmatig ook nog eens bardiensten, iets wat hij enorm leuk vond om te doen.

Bovenstaande maakt duidelijk dat Peter een enorm gat achterlaat binnen onze vereniging. Als MVV-familie zullen we met elkaar dan ook heel veel kracht nodig hebben om deze grote klap te verwerken, in het bijzonder uiteraard zijn vrouw Cora, zoon Lars en dochters Immy en Nikki. Wij wensen hen daarbij namens geheel MVV ’27 ontzettend veel sterkte toe!

IMG_9837

IMG_9839IMG_9838

 

 

 

Klik op een afbeelding voor een vergroting.