MVV ’27 Vrouwen 1 verloor zaterdag de uitwedstrijd bij FC ‘s-Gravenzande, maar de nederlaag was bijzaak na het overlijden van Peter Kloet. Trainer Joost maakte geen verslag van de wedstrijd, maar wilde toch graag het gevoel dat bij hem en de dames leeft delen. Lees hieronder de tekst.

 

FC ‘s-Gravenzande VR2 – MVV ’27 VR1 2-1

Wat een droevige dag was het meiden. Onderweg naar ’s-Gravenzande kregen we te horen dat Peter Kloet overleden was. Een man die voor jullie een heel bekend gezicht was binnen MVV’27. Buiten dat hij de vader was van Lars, die jullie goed kennen, was hij ook nog eens een warme persoonlijkheid naar jullie toe in de kantine. Als jullie lekker aan de tafel zaten, was hij het die een schaal met lekkere hapjes bracht of een flessie wijn neerzette. Voor mezelf was het de warme persoonlijkheid die op donderdagavond na onze training voor mij nog een bakkie koffie had klaarstaan.

Wij wensen zijn vrouw Cora en zijn kinderen Lars, Immy en Nikki heel veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

Het verslag en de uitslag doen er na dit trieste bericht niet meer toe. We hebben als hecht meidenteam in overleg met ’s-Gravenzande een gedenkwaardige minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van Peter.

Tot dinsdagavond, Joost.