Op woensdag 26 november 2014 zal de Sint met zijn Pieten een bezoek brengen aan MVV in Maasland. We willen de kinderen van 0 t/m 8 jaar uitnodigen voor een gezellig feestje met de Sint en zijn Pieten. Het feest zal plaatsvinden van 15.30 tot ongeveer 16.15 uur in de  voetbalkantine van MVV. In afwijking van voorgaande jaren komt Sint niet naar MVV, maar gaan de kinderen onder begeleiding (eigen pieten; hulpouders) naar het Huis van Sinterklaas. Ongeveer 17.00 uur kunt u uw kind weer ophalen bij het Huis van Sinterklaas (adres: Oude Gemeentehuis van Maasland).

Alle kinderen zijn welkom op dit feest: of je nu zelf voetbalt, je broer of zus, vader of moeder voetbalt: GEEF JE OP. Ook kinderen van donateurs of sponsors zijn welkom.
Ouders die het leuk vinden om bij dit feest aanwezig te zijn en willen helpen heel graag!

Heeft u kinderen van 0 t/m 8 jaar die het leuk vinden om met ons mee te feesten, dan kunt u ze tot uiterlijk zaterdag 22 november a.s., inschrijven. Vul het aanmeldingsformulier in en doe dit s.v.p. in de doos achter de bar in de kantine.

Aanmeldingsformulier