Afgelopen donderdagavond zijn Wesley Nijssen en Paul Wielaard in het zonnetje gezet. Beide heren zijn langdurig geblesseerd, maar toch wekelijks aanwezig op de club.

Wesley Nijssen

Wesley is al sinds oktober 2013 uit de roulatie. Eerst scheurde hij bijna zijn enkelbanden af, herstelde daarna voorspoedig en speelde weer vier wedstrijden. Helaas zit hij vanaf januari met een scheenbeenvliesontsteking langs de lijn. Na diverse behandelingen lijkt het er nu op dat hij eind november weer het groene gras mag betreden en voorzichtig kan starten met trainen. Wesley is gelukkig iedere zaterdag als enthousiaste toeschouwer bij zijn team aanwezig.

Paul Wielaard

Paul Wielaard scheurde in april zijn kruisband af. Hij koos niet voor een operatie in verband met een vakantiereis naar Australië. Door middel van gerichte oefeningen versterkt hij de spieren rond de kruisband. Dit verloopt gelukkig zeer voorspoedig. De verwachting is dat hij na de winterstop weer zijn eerste partij op zaterdag zal voetballen. Na de zomerstop bleek ons derde elftal niet te kunnen beschikken over een trainer/leider. Paul heeft zich, ondanks zijn blessure, met Danny van Dijk en Wouter van Dorp opgeworpen als begeleidingsstaf. Paul is op zaterdag de leider en gezamenlijk verzorgen zij de traingen. Dat dit door zijn teamgenoten en de club zeer wordt gewaardeerd staat buiten kijf.

MVV ’27 wenst beide heren succes met hun herstel en heeft hen verwend met wat voetbal-leesvoer.