Komende zaterdag staat voor MVV ’27 het duel tegen Soccer Boys in Bleiswijk op het programma. Beide ploegen doen er al geruime tijd alles aan om uit die onderste regionen te komen. De Maaslanders waren daarin afgelopen zaterdag tegen SC Monster eindelijk succesvol, terwijl de thuisploeg hard onderuit ging in Leiderdorp tegen RCL (4-1).

Zeker wanneer je in de onderste regionen van de ranglijst verkeert, is het belangrijk dat de mouwen opgestroopt worden en dat Vrouwe Fortuna jouw zijde kiest. Zo heeft MVV dat afgelopen zaterdag dat ervaren en het is nu te hopen dat dit een goed vervolg krijgt in Bleiswijk.

Het duel begint om 14.30uur en als scheidsrechter is de heer Anne Greveling uit Rotterdam aangesteld.

Soccer Boys is gehuisvest op het Sportpark Merenveld aan de Götzenhainsingel 16 in Bleiswijk.