Vorige week ondergingen Ruben Weltevreden en Ryan van Hemert een operatie en aanstaande woensdag moet ook Alec de Koning onder het mes. Als club willen wij ons ook graag laten zien wanneer het fysiek even minder gaat met onze leden.

Zaterdag 25 oktober raakte Alec geblesseerd tijdens de wedstrijd van A1. De eerste diagnose was dat hij een scheurtje in zijn enkelband had. Later in de week bleek na het maken van een röntgenfoto dat zijn enkel gebroken is. Nu zit zijn enkel in het gips, maar woensdag wordt hij geopereerd. Er worden pinnen in zijn enkel gezet om het afgebroken stuk bot beter te laten hechten. Alec zal in ieder geval voorlopig niet in actie kunnen komen.

Alec de Koning

Al veel langer uit de roulatie is Ruben Weltevreden uit MVV ’27 4. Na een hele lange periode van ‘tobben’ met een enkelblessure is er dan nu eindelijk zicht op herstel. Tijdens de operatie van afgelopen vrijdag heeft de arts veel overtollig weefsel verwijderd en is er gezorgd dat de enkel weer wat soepeler kan bewegen. Ook Ruben zal voorlopig nog niet in actie kunnen komen. Zijn enkel zal de komende maanden moeten herstellen. Tijdens zijn revalidatie zal hij veelvuldig aanwezig zijn bij de club, want hij heeft de rol van leider van het vierde elftal op zich genomen.

Ruben Weltevreden

Even schrikken was het voor Ryan uit F1. De keeper kreeg hele hoge koorts. Hij bleek een ontsteking te hebben van een, in eerste instantie, niet bekende bacterie. In het ziekenhuis is hij geopereerd. Voor de operatie had hij 40,5 graden koorts. Daarna was de koorts weg. Gelukkig lijkt het nu beter te gaan. Hij is echter nog wel in het ziekenhuis. We hebben het zakje snoep aan zijn broer gegeven. Die vertelde ons dat dit al de achtste zak snoep was die Ryan heeft gekregen. Er wordt dus veel aan hem gedacht en dat is fijn.

MVV '27 F1 met zittend rechts pechvogel Ryan

MVV ’27 F1 met zittend rechts pechvogel Ryan

We wensen Ruben, Alec en Ryan een spoedig herstel