Bedroefd namen wij dit weekend kennis van het plotselinge overlijden van Simon van Zuilen (72). Simon was een publiek figuur binnen Maasland en was ook binnen MVV ’27 geen onbekende. Dat heeft zeker ook te maken met zijn zoon Jeroen, die gedurende een zeer lange periode binnen onze club actief was.

Naast vader van Jeroen (en  Elvira), was Simon met name in het verleden regelmatig bij onze club te vinden in zijn rol als verslaggever voor het Rotterdams Dagblad of de Westlandsche Courant. Talloze malen maakte Simon een verslag over een wedstrijd van ons eerste elftal. Daarnaast heeft hij ook tientallen interviews afgenomen met spelers en leden van onze technische staf, die dan een paar dagen later als artikel in de krant verschenen. Naast verslaggever van het AD was Simon tot zijn dood ook actief voor De Schakel Midden-Delfland. In de editie van vorige week sieren twee reportages van Simon zelfs nog de voorpagina van de lokale huis-aan-huiskrant.

Maasland verliest in Simon een markante en zeer betrokken persoonlijkheid met een scherpe  journalistieke pen. Als MVV ’27 wensen wij zijn vrouw Rina, de kinderen Elivira en Jeroen, overige nabestaanden, vrienden en bekenden van Simon heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Komende dinsdagavond is er gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen. Dit vindt plaats van 19.00 tot 20.00 uur in het uitvaartcentrum aan het Prinses Julianaplantsoen 8 in Maassluis.