Woensdagmiddag 22 oktober hebben onze jonge talenten een leerzame trainingsmiddag gehad van hoofdtrainer Martin Vermeer. De eerste enthousiaste jongens meldden zich om 13.30 uur.  Zij  kregen onder deskundige begeleiding diverse techniekoefeningen, kappen en draaien, afwerken, 2 tegen 2- en1 tegen 1-partijtjes en  een afwerkoefening op de keeper. Na een uur bikkelen en nog een serieus praatje van de trainer stonden in de kantine de tafels gedekt. Onder het genot van heerlijke pannenkoeken en een bekertje sap werd er nog even nagepraat. Al met al een onvergetelijk middag:  training krijgen van de hoofdtrainer en diverse selectiespelers. Namens de jongens bedanken we Mart, Arno, Lars, Appie, Harm en Fabian voor het verzorgen van de training. Daarnaast willen we  Willem bedanken voor het regelen van de spullen en natuurlijk Peter Zwaard voor het bakken van de heerlijke pannenkoeken.