Mvv9

Het negende elftal speelt sinds dit seizoen in kersverse tenues met daarop shirtsponsor De Pynas op de borst. Het team van aanvoerder Jesse Kleijwegt speelt haar wedstrijden dit seizoen in de zevende klasse nadat het vorig jaar glansrijk het kampioenschap in de achtste klasse behaalde.

De Pynas beloonde deze prestatie door de heren van MVV ’27 9 nieuwe tenues te schenken. De Pynas zal bij menig MVV-er wel bekend zijn. De Pynas is uniek gelegen in het centrum van Maasland en is van oudsher een gezellig café gelegen in het pitoreske dorp, waarnaar ook vele MVV-ers de weg naartoe makkelijk weten te vinden.

MVV ’27 is de Pynas dankbaar dat het het jonge team van MVV ’27 9 in een nieuw jasje heeft gestoken. Hopelijk zijn deze kanjers dit jaar net zo succesvol als vorig jaar en kunnen ze hun successen dit jaar met hun nieuwe sponsor vieren.