Op 4 september jongstleden werd Babette van Veldhoven geboren, maar de nieuwe MVV-telg had nog geen kans gezien zich aan iedereen voor te stellen. De eerste foto’s met haar onlangs overhandigde MVV-romper aan vormen een prima aanleiding om dit alsnog te doen.

Babette 1

Babette is de dochter van Sander en Annemarie van Veldhoven. Vader Sander is leider van B2 en daarnaast met zijn bedrijf FlowerForce sponsor van MVV ’27. Moeder Annemarie is veelvuldig langs de lijn te vinden om hun andere kinderen Stef (B2), Rosalie (MD5) en Bjorn (F1) aan te moedigen. Met zoveel MVV-DNA in het bloed kan het bijna niet anders of Babette wordt de volgende in het gezin die het rood-witte shirt aan zal trekken.

Babette met haar trotse broer Bjorn

Babette met haar trotse broer Bjorn

Wij wensen Sander, Annemarie, Stef, Rosalie en Bjorn heel veel geluk met hun jongste aanwinst.