De speculaaspoppenactie is in volle gang. Enthousiaste jeugdleden gaan de deuren langs om de heerlijke speculaaspoppen aan de man te brengen. Wilt u zichzelf of een ander ook eens verwennen met zo’n heerlijke speculaaspop van een halve meter, bestel hem dan voor slechts 5 euro. Zo steunt u MVV ’27 en geniet u tijdens de feestdagen van een halve kilo speculaas.

Maar wees er snel bij, want de verkoop sluit volgende week zaterdag 25 oktober. Als er nog geen jeugdleden bij u aan de deur zijn geweest en u wilt wel graag 1 of meerder speculaaspoppen hebben, dan kunt u ze HIER ook online bestellen.

De jeugdleden die twintig speculaaspoppen of meer verkopen krijgen bovendien een kaartje voor een wedstrijd uit het betaald voetbal. Bovendien zijn er voor de beste drie verkopers extra prijzen! Dus doe je best in de laatste week met de verkoop!

speculaaspoppenactie2