Afgelopen zaterdag werd er weer volop gevoetbald bij MVV ’27. Mooie duels werden er uitgevochten op onze goed onderhouden velden. Echter, waar wordt gestreden om de punten, daar raken ook mensen geblesseerd.

Eerst was het Yannick Meeuwis die een duel met zijn tegenstander aan het uitvechten was. Tijdens dit duel kwam hij te hard in botsing met zijn tegenstander. Yannick voelde gelijk dat het mis was. In het ziekenhuis werden er foto’s gemaakt waarop duidelijk te zien was dat hij zijn sleutelbeen gebroken had. Geen gips natuurlijk, maar een mitella moet ervoor zorgen dat de botten weer gaan herstellen. Volgens de dokter zal hij drie tot zes weken rust moeten houden wat betreft voetbal. We wensen Yannick een voorspoedig herstel. In de tussentijd zal hij het moeten doen met zijn FIFA 2015 waarin hij zelf ook meespeelt!

Yannick Meeuwis

Later op de dag was het weer raak. Nu was het Rowin van der Ende die tegen het gras ging. Hij vocht een duel uit om de bal met zijn tegenstander. De speler van C1 raakte zo uit balans dat hij met zijn eigen been op zijn onderarm terechtkwam. Dit resulteerde in een flinke breuk. In het ziekenhuis is hij zelfs geopereerd. De artsen hebben een ijzeren pin in zijn arm gezet. Hij hoefde gelukkig niet te blijven slapen. Trainer Pim van Reij belde hem later op de dag om te vertellen dat zijn ploeg wel in de laatste minuut een 3-2 overwinning uit het vuur heeft kunnen slepen. Dat maakte de dag van Rowin weer een klein beetje goed. De komende periode zal Rowin moeten herstellen. We hopen dat we Rowin snel weer op de club zien. Tot die tijd kan hij, net als Yannick, genieten van een lekker zakje snoep om de pijn te verzachten.
Rowin vd Ende 2
MVV 27 wenst beide jongens veel beterschap.