Roel en SasAfgelopen zaterdag 20 september zijn Roel Nooteboom en Saskia Bossink in het huwelijksbootje gestapt. Roel kennen we natuurlijk als de noeste verdediger en tevens vaste aanvoerder van ons vlaggenschip en als de zaalvoetballer met de opmerkelijk goede techniek voor zijn lengte, van MVV ’27 zaal 1. Saskia kennen we van MVV ’27 Vrouwen zaal 2, maar zij is ook jarenlang op het veld actief geweest.

Roel is zaterdagochtend vanuit zijn ouderlijk huis aan De Werve, strak in pak zijn aanstaande op gaan halen, om samen per fiets naar het oude Gemeentehuis in Maasland te rijden. Daar vond de officiële plechtigheid plaats en gaven zij elkaar het jawoord. Aansluitend vertrokken Roel, Saskia en gevolg naar de Oude Kerk, alwaar de ringen werden uitgewisseld.

Dit heugelijke feit werd daarna extra kracht bijgezet met een spetterend feest bij De Viersprong in ‘s-Gravenzande. Bij deze willen wij het kersverse bruidspaar natuurlijk van harte feliciteren en wensen wij zij tevens veel geluk voor de toekomst toe.