Mees is een echte pechvogel. Tijdens de zomervakantie heeft deze fanatieke speler van D2 meegedaan aan een Feyenoord Soccer Camp van Ben Wijnstekers. Daar probeerde hij een paar ballen uit de goal te houden. Dit had echter tot gevolg dat hij een breukje opliep in zijn  onderarm. Vorige week woensdag ging het gips eraf, maar de eerste de beste training viel hij er weer op. Vervolgens brak hij zijn onderarm nogmaals, nu was de breuk helaas wel erger. De komende tijd zit hij dus nog wel in het gips.

Mees 2

Naud was op 19 augustus lekker aan het slootje springen toen hij op iets hards sprong. Er brak iets in zijn voet, de artsen kunnen nog geen uitsluitsel geven wat er precies kapot is. Een paar dagen geleden zat er bij de selectiespeler van de c-tjes nog gips om zijn hele onderbeen. Nu heeft hij alleen nog gips rondom zijn voet. Naud zal nog wel even niet te bewonderen zijn op het veld.

naud 2