jaarboek 2

De eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen zijn inmiddels achter de rug, maar het vorige seizoen ligt nog vers in ons geheugen. Het mooie voetbalseizoen is ook dit jaar weer gebundeld in een fraai jaarboek, dat nu te bestellen is.

Kort geleden publiceerde MVV ’27 de Seizoensgids 2014-1015. Waar deze gids vooruitblikt op het huidige seizoen, heeft MVV ’27 met het Jaarboek 2013-2014 nu ook een uitgave die terugblikt op het vorige voetbalseizoen.

In het Jaarboek 2013-2014 is onder meer de fraaie competitiestart te lezen van ons eerste elftal, dat na een jaar afwezigheid terugkeerde in de tweede klasse. Ook de wedstrijdverslagen van de andere wedstrijden van het MVV ’27 1 ontbreken uiteraard niet in het Jaarboek.

Een verdere greep uit de zeer diverse inhoud: de opknapwerkzaamheden aan de kantine, het terras en de entree, het kampioenschap van MVV ’27 10 en historische artikelen over het clubblad, dat in het vorige seizoen voor het laatst het levenslicht zag. Ook de lange interviews die Ben met enkele markante (oud-)leden hield, ontbreken niet in de 270 (!) pagina’s tellende uitgave.

Het seizoen 2013-2014 is te veel om in dit bericht goed de revue te laten passeren. Maar sinds enige jaren hebben we daar met het Jaarboek, dat ook dit jaar weer zorgvuldig is gemaakt door Gerard Jordaan, een goede oplossing voor.

Het Jaarboek 2013-2014 kost (mede door zijn grote omvang) 27,74 euro. Van iedere bestelling gaat een deel naar de club. Wil je altijd terug kunnen blikken op het mooie vorige seizoen? Bestel dan hier het jaarboek.