Trainer Micher Breur is herstellende van een operatie, maar staat toch al op het veld bij MVV '27 2

Trainer Micher Breur is herstellende van een operatie, maar staat toch op het veld bij MVV ’27 2

 

MVV ’27 2 heeft in Michel Breur dit seizoen een nieuwe trainer. De sympathieke Rotterdammer kende een valse start bij de club. Een tijdje geleden is hij geopereerd aan een liesbreuk. Dit zou aanvankelijk een simpele ingreep zijn. In de dagen na de operatie bleef de oefenmeester echter last houden van steken in zijn buik. Bij een extra controle in het ziekenhuis bleek er het een en ander mis gegaan te zijn. Daarom was een tweede operatie noodzakelijk. Nu, met de hechtingen nog in zijn buik, staat de trainer gelukkig weer op het veld. Normaal voorzien wij mensen die geopereerd zijn van een fruitmand voor de broodnodige vitamines, maar deze keer hebben we ervoor gekozen om te ‘vieren’ dat Michel er weer is met een ‘Welkom terug pakketje’. Namens MVV ’27 wensen we hem een goed vervolg van zijn herstel en daarnaast natuurlijk een geweldig seizoen met zijn mannen van het 2e.