Voor de tweede wedstrijd in het nog prille seizoen gaat zaterdag MVV ’27 op bezoek bij Westlandia. Het ambitieuze team van trainer Henk Boon begon ‘n week eerder uitstekend bij SVC ’08 (0-3 overwinning), een team dat veel nieuwe spelers aantrok om de stap omhoog te zetten. In Naaldwijk ziet men graag het zaterdagteam ook naar een hoger niveau stijgen in navolging van de zondagtak. De vraag is of het team van oefenmeester Martin Vermeer daar zaterdag een stokje voor kan steken.

Het is niet te hopen dat de behandelkamer van de medische staf van MVV ’27 gaat overlopen. Naast de sinds een maand geblesseerde Abdurrachman Yildiz, kwamen daar afgelopen zaterdag tijdens het duel tegen RCL ook blessures voor Robert van Mierlo en Jeffrey Wupkes bij. Het is even de vraag wanneer deze mannen weer aan kunnen sluiten.

De wedstrijd op Sportpark De Hoge Bomen begint om 14.30uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kuup.