Arjan van der Gaag is vrijdagavond, na zijn laatste ronde met de oudpapierploeg, benoemd tot lid van verdienste van MVV ’27. Arjan ontving het eervolle speldje uit handen van penningmeester Arthur Paping.

Arjan van der Gaag voetbalde tot en met de A2 bij MVV ’27. Na een beenbreuk zegde Arjan zijn voetbalcarrière vaarwel, maar bleef als vrijwilliger waardevol voor onze club. Zo was Arjan – samen met Sjaak Stougje – leider van MVV ’27 11, hielp hij bij de schoonmaak van de sponsorborden en bouwde mee aan de tribune. Écht opvallend is de rol van Arjan voor de oudpapierploeg van MVV ’27.

Arjan maakte ruim twintig jaar deel uit van de ploeg die structureel het oud papier in Maasland ophaalt. Waar dit in de beginjaren gebeurde met losse auto’s en met losse containers, kwamen hier in een later stadium pas de professionele kraakwagens aan te pas. Ook de organisatie veranderde door de jaren heen. Na eerst het oud papier alleen met MVV ’27 in Maasland op te halen, gebeurt dit nu al vele jaren in samenwerking met ODO.

In de jaren dat Arjan met de oudpapierploeg actief was, zo berekende Arthur Paping, is er ruim 300.000 euro met oud papier voor onze club verdiend. De laatste jaren bekleedde Arjan ook de rol van coördinator van de oudpapierploeg van MVV ’27. Arjan legt zijn werkzaamheden nu neer voor deze ploeg, die Arjan beschrijft als ‘een hecht en erg gezellig team van doorzetters’. Omdat zijn zoon recent bij MVV ’27 is gaan voetballen, kunnen we Arjan ongetwijfeld nog vaak op onze club zien.

De oudpapierploeg kan overigens nog enkele extra handen gebruiken. Heb je interesse? Dan kun je terecht bij de opvolger van Arjan: Mike Rattink.

MVV ’27 bedankt Arjan voor zijn vele jaren trouwe en waardevolle inzet!