paul louter

De vriendengroep van MVV ’27 is weer een lid rijker. Paul Louter Schilderwerken kwam een driejarig bronzen sponsorcontract overeen met MVV ’27. Paul (rechts op de foto) was in het verleden werkzaam bij schildersbedrijf Van Eijmeren, nu is hij zijn eigen schildersbedrijf gestart. Paul Louter Schilderwerken richt zich met name op de particuliere markt voor het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, maar ook verenigingen van eigenaren en bedrijven kunnen voor hun schilderwerk bij hem aankloppen.

Paul Louter is al jarenlang een veel gezien gezicht op de club. De oud-speler van het eerste elftal van MVV ’27 schilderde afgelopen zomer al de kozijnen van het clubgebouw. Daarmee bewees hij goed overweg te kunnen met de kwast, want het resultaat van dit werk mocht er zeker zijn. Voor meer informatie over zijn bedrijf en schilderwerk kunt u binnenkort terecht op de website http://www.paullouterschilderwerken.nl. De site is nog onder constructie, maar gaat binnenkort de lucht in. Tot die tijd kunt u voor al uw vragen over uw schilderwerk terecht op zijn mobiele nummer: 0643046742.

MVV ’27 heet Paul Louter met zijn nieuwe bedrijf van harte welkom als nieuwe sponsor en hoopt op een lange en vruchtbare samenwerking.

logo Paul Louter