Komende zaterdag speelt MVV ’27 op Sportpark De Commandeur de laatste van een serie van drie bekerduels en zal hierin Zuidland treffen

Hoewel de Maaslanders het team van Zuidland nog nooit trof in het bekertoernooi is deze club zeker geen onbekende. In competitieverband kwamen de team elkaar vanaf het seizoen 1970-1971 viermaal tegen. De laatste maal betrof dit het seizoen 2010-2011. In het uitduel werd een 1-1 (doelpunt van Steven Olsthoorn) overeengekomen, terwijl het treffen in Maasland met 1-2 werd verloren (doelpunt van de inmiddels teruggekeerde Silvio Vermeer).

Zuidland, dat afgelopen zomer vanuit de eerste klasse degradeerde, zag afgelopen dinsdag het bekerduel bij OHVV afgekeurd worden door de hevige regenval. Het eerste duel had de ploeg van trainer Adri van Tiggelen met 2-1 gewonnen van SV Den Hoorn.

Scheidsrechter zaterdag is de heer C. Merkestein en het duel vangt aan om 14.30uur.