Deborah Dezign, het bedrijf van Deborah Broos-Klop, is toegetreden tot de sponsorgroep van MVV ’27. Zij ontvangt een driejarig Bronzen Vrienden-pakket als dank voor de kennis en vele uren die zij heeft gestoken in de realisatie van de nieuwe website van MVV ’27.

De technische realisatie van de website was in handen van Deborah Broos-Klop, die met haar bedrijf Deborah Dezign ervaren is in het ontwikkelen van websites, huisstijl en reclame-uitingen. Begin 2014 startte Deborah in samenwerking met de communicatiecommissie de bouw van de website. Na een kleine acht maanden werkzaamheden, werd de site afgelopen week gelanceerd.

MVV ’27 is Deborah Dezign dankbaar voor het kosteloos inzetten van haar expertise, inzet en vele uren. Als dank hiervoor heeft MVV ’27 Deborah een driejarig Bronzen Vrienden-pakket aangeboden, dat ze afgelopen donderdag enthousiast en dankbaar in ontvangst nam.