Sinds vandaag heeft MVV ’27 een gloednieuwe website. De flinke update moet er onder meer voor zorgen dat websitebezoekers in een aansprekende omgeving snel en overzichtelijk alle relevante informatie over MVV ’27 kunnen vinden.

Lancering site 2

De inmiddels oude website van MVV ’27 was lange tijd een fraai uithangbord voor onze club. Hoewel de site ook de laatste periode zeker niet onderdeed voor vele andere verenigingswebsites, was de tijd rijp voor een stevige update. De vorige website was door de jaren heen namelijk flink uit zijn jasje gegroeid. Vele nieuwe ontwikkelingen en wensen binnen de club kregen ook op de website een plaats. Vaak werd dit opgelost met nieuwe knoppen, nieuwe links en nieuwe pagina’s. Een gedeelte van de oplossingen werd gevonden pagina’s buiten de website van MVV ’27, zoals www.blogspot.nl, waarop de nieuwsberichten van MVV ’27 verschenen.

Structuur, overzicht en meer
Binnen de nieuwe site is de structuur en de overzichtelijkheid weer volledig op orde. Ook kan MVV ’27 onder andere de nieuwsberichten nu volledig in haar eigen webomgeving kwijt. Daarnaast biedt de site onder andere:

– Betere mogelijkheden om de club met foto’s in beeld te brengen;
– Optimale weergave voor mobiele apparaten;
– Verbeterde zichtbaarheid voor onze sponsoren;
– Verbeterde mogelijkheden om de websitebezoekers berichten van MVV ’27 te laten delen via social media;
– Een modern, online beheersysteem dat het mogelijk maakt de website met meerdere leden van de communicatiecommissie te beheren.

Jaar ontwikkeltijd, hulp Deborah Dezign
De communicatiecommissie startte een jaar geleden met de verkenning voor de vernieuwingsslag van de MVV-website. Vanaf januari 2014 zijn de werkzaamheden écht gestart. De technische realisatie was daarbij in handen van Deborah Broos-Klop, die met haar eigen bedrijf Deborah DeZign websites, huisstijl en reclame-uitingen realiseert. Vanuit haar betrokkenheid met MVV ’27 heeft Deborah haar werkzaamheden kosteloos verricht, waar we als club bijzonder blij en dankbaar voor zijn.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere opmerkingen over de nieuwe website? Stuur een e-mail aan de communicatiecommissie: communicatie@mvv.27.