Bij de start van een nieuw seizoen is het altijd fijn om positieve berichten te kunnen brengen. Het doet ons deugd goed nieuws van enkele MVV’ers in de ziekenboeg bekend te kunnen maken.

Familie Zwaard
Allereerst kregen wij een e-mail van de familie Zwaard. Vijftien maanden geleden kreeg Anja, fanatiek begeleider van ons G-team, te horen dat zij borstkanker had. Het afgelopen jaar was vanzelfsprekend heel zwaar voor haar, maar desondanks bleef zij altijd positief in haar strijd. Nu, na veel bestralingen, chemo- en Herceptinkuren, heeft zij van de artsen te horen gekregen dat zij helemaal ‘schoon’ is. De komende jaren blijft medicatie (een pilletje per dag) nodig, maar voor nu is dit geweldig nieuws.

Joost Spruijt
Ten tweede, Joost Spruijt. Hij heeft 29 mei 2014 een zwaar motorongeluk gehad. Nu, ongeveer vier maanden later, is hij ontslagen uit het Sophia Revalidatie Centrum. Wij ontvingen van hem het volgende bericht:

Beste MVV’ers,

Ik ben sinds vrijdag ontslagen uit het Sophia. Weer een stap dichterbij het normale leven. De komende tijd moet ik doordeweeks nog wel drie keer per week terug voor mijn therapie, voor mijn herstel. Als ik mijn been weer 100% mag belasten, ga ik verder met de revalidatie vanuit huis met een begeleidend fysiotherapeut. Mijn volledige herstel zal nog lange tijd duren, maar we maken elke dag een stap in de goede richting. Ik wil een ieder bedanken voor zijn/haar steun in de afgelopen tijd. We zien elkaar op de club!

Joost Spruijt

Bram Jansen
Als derde, Bram Jansen. Bram is eind februari 2014 geopereerd aan een bobbel op zijn heup. Nu, na anderhalf jaar blessureleed, mocht hij voor het eerst weer zijn voetbalschoenen aantrekken om met een bal aan de slag te gaan. We hopen snel weer van Bram zijn ‘fluwelen’ linker te kunnen genieten bij MVV ’27.

Stanley Klop, Ruud Rasens en Coen Hordijk
Tenslotte nog een drie MVV’ers die op de weg terug zijn. Stanley Klop, die het tweede gedeelte van het vorige seizoen miste door een blessure, heeft afgelopen week weer meegetraind bij MVV ’27 4. Rudy Rasens, keeper van MVV ’27 6, hoopt rond oktober weer zijn handschoenen aan te kunnen trekken. Ook Coen Hordijk is weer op de club gesignaleerd, hopelijk kunnen we hem weer snel langs de linkerkant van het veld bewonderen!

Saar en Milou van Mil
We sluiten af met nog meer mooi nieuws: Ronald van Mil en Sanne Verkade zijn sinds 31 juli de trotse ouders van een prachtige tweeling. We wensen hen en grote broer Mees namens MVV ’27 veel geluk met Saar en Milou!