AANKOMST JEUGDKAMPZaterdag keerde de MVV-jeugd terug van het Jeugdkamp in Loon op Zand. Bij thuiskomst stond kaderlid Remco Rodenrijs een verrassing te verwachten: jeugdvoorzitter Stephan Moerenhout vertelde Remco dat hij is benoemd tot lid van verdienste van MVV ’27.

Remco dankt de eer aan zijn grote bijdrage aan het succes van het Jeugdkamp van MVV ’27. In totaal had Remco twintig jaar een rol in de organisatie mee. Eerst als leider en later als kaderlid. Daarnaast heeft Remco zijn waarde al eerder als TC-lid en jeugdleider gehad.

Remco werd zaterdag door Stephan Moerenhout geroemd vanwege onder meer zijn goede organisatiekracht, enthousiasme, motivatiekracht en vele uren inzet ieder jaar voor een vlekkeloos kampverloop. Naast het bekende speldje ontving hij de oorkonde lid van verdienste, een bos bloemen voor zijn vrouw Sabrina en kaarten voor een uitje naar Madurodam met zijn gezin.

 

 

AANKOMST JEUGDKAMP

AANKOMST JEUGDKAMP

AANKOMST JEUGDKAMP