Selectie op punt van beginnenVoor de A-selectie zit de zomerstop er bijna op. De selectie, waaruit het eerste en tweede elftal worden gevormd, starten zaterdag 2 augustus met de voorbereiding. Een week later staat op 9 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma. In een uitwedstrijd is HVC ’10, dat afgelopen seizoen uit onze afdeling promoveerde naar de eerste klasse, de tegenstander.

De twee wedstrijden daarna vinden plaats tijdens het Schipluiden-toernooi. Zowel het eerste als het tweede spelen daar op 12 en 16 augustus oefenwedstrijden. In de periode daarna staan voor het eerste en tweede team bekerwedstrijden op het programma. Het eerste is ingedeeld in een poule met Den Hoorn, Zuidland en OHVV. Het tweede komt uit tegen de Vlaardingse ploegen  Zwaluwen 3, CION 2 en het derde team van Victoria ‘04. De speeldata voor de bekerwedstrijden zijn reeds bekend. Waar en tegen wie op deze momenten gespeeld wordt, volgt in een later stadium. De speeldata voor de beker zijn:

– Dinsdag 19 augustus: bekerwedstrijd voor het eerste
– Zaterdag 23 augustus: bekerwedstrijd voor het tweede
– Dinsdag  26 augustus: bekerwedstrijd voor het eerste en tweede
– Zaterdag 30 augustus: bekerwedstrijd voor het eerste en tweede

Op zaterdag  6 september start de competitie voor zowel het eerste als het tweede. Het eerste opent thuis tegen RCL uit Leiderdorp. Het tweede opent in een thuiswedstrijd tegen Vitesse Delft 3.