Gert-Jan de BaanOvermand door verdriet bereikte ons het intens trieste bericht dat dinsdagavond 22 juli 2014 plotseling is overleden Gert-Jan de Baan.

Gert-Jan, zijn familie, Drukkerij Jobbe: ze zijn allemaal al jarenlang innig en onlosmakelijk met MVV ’27 verbonden. Zo kende Gert-Jans vader Joop de Baan een lange carrière bij onze club, als voetballer én als jarenlange vaste grensrechter bij het eerste elftal van MVV ’27. Moeder Riet was geruime tijd medewerker bij de totstandkoming van Clubblad Goal.

Ook de rol van het bedrijf Drukkerij Jobbe, dat Gert-Jan samen met zijn vader leidde, was en ís groot. MVV ’27 is een prima relatie van de drukkerij als het gaat om het leveren van drukwerk, maar zeker ook mogen niet vergeten worden de talloze sponsoractiviteiten voor de club. Zo werd bijvoorbeeld regelmatig de volledige medische staf van onze vereniging in het nieuw gestoken.

Naast zakelijk was Gert-Jan natuurlijk ook privé veelvuldig langs de lijn en in onze kantine te vinden. Wie herinnert zich daarbij niet zijn kenmerkende schaterlach, die hij veelvuldig aan iedereen liet klinken?

MVV ’27 en Maasland verliezen in Gert-Jan een sociale, eerlijke en humoristische man met een groot gevoel voor saamhorigheid en gezelligheid, die daarbij altijd klaar stond voor anderen. Gert-Jan mocht slechts 38 jaar oud worden. MVV ’27 wenst  Joop, Riet, Marianne, overige familie en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.