MVV '27 E1 sluit seizoen afVorige week zaterdag was het zover. De E1 van MVV ’27 had een teamuitje om het geslaagde seizoen in stijl af te sluiten. Om 13:00 uur moesten de jongens verzamelen bij MVV ’27 om te vertrekken naar 2sur5 in Wateringen. 2sur5 is alleen geschikt voor ‘echte’ mannen: een overdekt survivalpark in een kas. Er was van tevoren al gewaarschuwd dat er absoluut oude kleding aangetrokken moest worden, omdat deze best weleens vies zou kunnen worden. En ja hoor…….bij diverse onderdelen bestond er de kans dat je in een ‘modderpoel’ (inclusief kroost) viel als de opdracht niet juist uitgevoerd werd. Daarbij werd er bij de meerdere onderdelen ook flink wat verwacht van de kracht, het lef en uithoudingsvermogen van de spelers. In het begin konden de meeste jongens het nog aardig schoon houden, maar naarmate de tijd verstreek en de opdrachten steeds moeilijker (en leuker) werden, was er geen ontkomen meer aan. Iedereen was op het einde niet meer herkenbaar door de modder, zoals blijkt op de teamfoto. Dit gaf uiteraard een hoop hilariteit. Zelfs Willem Bosschaart, de trainer van E1, ontkwam er niet aan en werd door de jongens meegenomen in de opdrachten. Volgens de foto werd hij er niet schoner van.

Aan het einde van de survival werden de jongens met een hogedrukslang afgespoten en konden ze lekker douchen. Hierna werden de spelers en ouders verwacht bij familie de Haas, om de dag af te sluiten met een BBQ en de wedstrijd Nederland – Costa Rica te kijken. Inmiddels weten we hoe dat is afgelopen. Wat een spanning, maar wel een groot feest.

Kortom het was een geslaagde dag met een prachtig einde. Hierbij willen we Willem Bosschaart bedanken voor het mooie en leerzame seizoen!