Op het programma stond vandaag de nummer 3 van de ranglijst een zeer goede tegenstander dat hadden we in onze thuiswedstrijd al gemerkt. En ook nu gingen ze enorm sterk aan het begin van deze pot voetbal, kon Scot een bal met moeite stoppen in de rebound was het na 5 minuten al raak en stonden we met 1 – 0 achter. En daarna waren er plenty mogelijkheden voor de behendige en goede aanvallers maar wisten we er elke keer net een voet voor te zetten Na ongeveer 10 a 15 minuten kregen we wat meer grip op de wedstrijd en hadden we ook een paar goede aanvallen en dat resulteerde in een snelle uitval van Loyd die de bal mooi voor lag en daar was Jesper die met een snoeihard schot de 1 – 1 aantekende. Ondanks het stormachtige begin van onze tegenstander zag het er naar uit dat we met 1 – 1 zouden gaan rusten maar net voor het rustsignaal ging de bal via een uitgestoken been de lucht in en die viel zeer ongelukkig achter Scot een domper van jewelste dus was het ineens 2 – 1 en dat net voor de thee.

De tweede helft was nog geen minuut oud toen we geluk hadden want via de binnenkant van de paal ging de bal gelukkig niet de goal in. 2 minuten later had onze tegenstander het geluk aan hun zijde want Sjors schoot met een 200 % kans van dichtbij op de paal en daarna was het Max die zijn kopbal net naast zag gaan. Toch werd het kort daarna 3 – 1 en ook bij deze goal was er het gevoel het zit onze tegenstander best wel mee, daar stond wel tegenover dat ze gewoon de betere ploeg waren eerlijk is eerlijk. In minuut 66 negeerde de overig goede scheids het vlagsignaal en werd het 4 – 1 en 5 minuten later was het weer raak met andere woorden haast elke aanval werd beloond met een doelpunt want zo werd het zelfs 6- 1 door een mooie kopbal van de spits. Max maakte er nog 6 – 2 van maar het slotakkoord was voor de nummer 11 die uit een mooi genomen vrij trap de 7 – 2 op het scorebord bracht.

Jongens deze tegenstander was duidelijk een maatje te groot en dat is zo gek niet hun eerste elftal speelt 4e divisie en dat is beduidend hoger dan ons eerste elftal. Aankomende zaterdag komt de koploper op bezoek en zo krijgen we achter elkaar de bovenste helft van de ranglijst, maar je weet het nooit aan jullie inzet zal het niet liggen m.a.w. ga er voor.

Opstelling: Scot Noordhoek, Jim vd Hoeven, Dennis Terlouw (Stef van Velden), Bram Scheffers, Michael van Vliet, Jan de Baat, Thom de Koning (Jay Degens), Sjors Vreugdenhil, Jesper Baak (Samuel de Haas), Loyd Rijnsburger (Niels Scheffers), Max de Vetten.