Het Wateringse bedrijf Venéco is sindskort Gouden Vriend geworden van MVV ’27. Onlangs zette marketing- en communicatiemanager Martine Boekestein namens Venéco haar handtekening onder het driejarige sponsorcontract, in het bijzijn van haar collega Cesar van Dongen (account manager bij Véneco en speler van MVV ’27 5) en Jens Vrolijk (lid sponsorcommissie MVV ’27). 

 

Venéco is dé specialist op het gebied van ICT-oplossingen. Het bedrijf beschikt over ruim dertig jaar ervaring met het leveren van ICT-diensten. In deze dertig jaar heeft Venéco natuurlijk heel veel kennis verzameld, waardoor zij als ICT-partner deskundige adviezen voor iedere klant kunnen geven. Maar betrokkenheid en bevlogenheid zijn minstens net zo belangrijk voor Venéco. ICT is namelijk geen kille techniek. Het succes ervan vraagt om oprechte, warme betrokkenheid en aandacht. Voor wat er speelt en voor wat er nodig is. Die betrokkenheid vind je bij Venéco! Nieuwsgierig naar de aanpak van dit vooruitstrevende bedrijf? Lees er hier meer over en ontdek of Venéco wellicht ook iets voor jouw bedrijf kan betekenen.

 

MVV ’27 is trots en blij dat een gerenommeerd bedrijf als Venéco ervoor heeft gekozen zich als sponsor aan onze vereniging te willen verbinden. Het bedrijf vindt het belangrijk om lokale verenigingen te ondersteunen en draagt MVV ’27 daarom ook een warm hart toe. MVV’27 hoopt dat beide partijen veel plezier mogen beleven aan de samenwerking en hoopt dat de vlag van Venéco nog lang mag wapperen op ons sportpark.