MVV ’27 is verheugd dat het weer een nieuwe Bronzen Vriend mag verwelkomen. Alfa Accountants  en Adviseurs heeft zich voor drie jaar als sponsor aan onze vereniging verbonden. Oud-sponsorcommissielid Bob van der Gaag ondertekende namens zijn werkgever het contract.

Bob van der Gaag heeft in het verleden vaak genoeg zijn handtekening gezet onder een sponsorcontract, maar meestal was dit als vertegenwoordiger van MVV ’27. Deze keer zat Bob eens aan de andere kant van de tafel. Als bedrijfskundig adviseur MKB en sales manager is hij betrokken bij Alfa Accountants en zette hij zijn handtekening onder het contract dat zijn werkgever voor drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbindt. Zo blijft Bob via Alfa Accountants toch nog betrokken bij de businessclub van onze vereniging.

Alfa Accountants en Adviseurs is met meer dan 30 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers een grote speler op het gebied van accountancy- en bedrijfsadvies.  Hoewel Alfa landelijk actief is, opereren de individuele kantoren vooral vanuit de regio. De kracht van Alfa is dan ook dat haar adviseurs niet alleen oog hebben voor de zakelijke kant van het ondernemersbestaan, maar juist ook voor de menselijke kant.

Dat Alfa regionaal haar betrokkenheid toont, bewijst het met het sponsoren van een vereniging als MVV ’27. Eerder steunde het bedrijf via de Alfa Foundation onze vereniging al met een substantiële bijdrage aan de nieuwe speeltuin op ons sportpark. MVV ’27 is Alfa hier natuurlijk zeer dankbaar voor en hoopt dat het met deze sponsorovereenkomst Alfa ook de nodige publiciteit kan teruggeven op onze kanalen. Mocht u nog op zoek zijn naar een goede accountant met oog voor het verenigingsleven, dan bevelen wij Bob en zijn collega’s van harte bij u aan.