De afgelopen weken is er door vele vrijwilligers hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe speeltuin op onze accommodatie.  Morgen wordt deze dan eindelijk officieel geopend. Voor aanvang van de wedstrijd van ons eerste elftal tegen SC Monster (rond 13:45) zal deze opening plaatsvinden. 

Doordat de oude speeltoestellen waren verouderd en de coronatijd vroeg om andere faciliteiten was er enige tijd geen speeltuin meer op het complex. Met behulp van een aantal enthousiaste ouders van jeugdleden is hier nu verandering in gekomen. MVV ’27 staat voor meer dan alleen voetbal en natuurlijk  is het belangrijk dat de jeugdleden en hun broertjes, zusjes en vriendjes ook naast het voetbal met elkaar kunnen spelen. Dit bevordert sociale contacten en daagt kinderen uit om andere motorieke vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien geeft het de ouders de mogelijkheid om nog even gezellig wat na te praten of naar een andere wedstrijd te kijken.

De speeltuin is ontworpen is samenspraak met tuinarchitect Petra van Daalen (Van Daalen Buiten) uit Maasland. Bewust is gekozen voor natuurlijke materialen, zodat de speeltuin past in het groene beeld van het gehele complex. De speeltuin kan gerealiseerd worden door inkomsten genereerd uit bijdragen van fondsen, subsidies en de trouwe sponsorgroep van MVV ’27. En daarbij niet te vergeten de jeugdleden zelf, die door middel van een sponsorloop op de familiedag ook een mooi bedrag bijeen hebben gebracht. Het resultaat mag er zeker zijn en MVV ’27 is dan ook erg trots op haar nieuwe speeltuin.

MVV ’27 wil graag nogmaals alle partijen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan dit project. Dit zijn onder meer de Provincie Zuid-Holland Fonds 1818, Ronde Tafel 149, RDO Balije van Utrecht, Alfa Naaldwijk Foundation, hoofdsponsor BVB Substrates, De Groot Hoveniers, Mosterd Hekwerk, RAAD Maasland, TNLC / K&B Transport, Maasland Schoonmaakdiensten, L’eau Vive, Kinderfysiotherapie Maasland en Albert Heijn Maasland. Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk ook uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen met de aanleg van de speeltuin.

MVV ’27 wenst al haar jeugdige leden en bezoekers vanaf morgen heel veel speelplezier in de nieuwe speeltuin!