Dinsdag 9 augustus 1e training

De mannen van Marcel van Wieren en Marco van Leest (nieuwe trainer van het 2e elftal) en de staff zijn er klaar voor. Er is bijna niemand gestopt, 4 jeugdspelers hebben de overstap gemaakt naar de selectie en er zijn 3 nieuwe spelers bijgekomen van een andere verenging. Dus voldoende concurrentie. De 1e training zal aanstaande dinsdag 9 augustus beginnen. Dat zal gezien de hoge temperaturen direct aanpoten worden want de 1e oefenwedstrijd staat over 2 weken al op het programma. Zaterdag 20 augustus spelen zowel het 1e als 2e tegen Maasdijk en op 23 en 27 augustus doet MVV’27 weer mee met het Honselersdijk toernooi, waarin het HVC’10 en Naaldwijk ontmoet. MVV’27 mag daar haar titel verdedigen.

Competitie indeling

Het 1 elftal is in de Westlandse/Haagse competitie ingedeeld. Helaas geen derby tegen VDL maar wel weer spannende wedstrijden tegen o.a. Schipluiden, Lyra, Naaldwijk, Monster en Verburch. Dus voldoende spanning en strijd waarin het 1e elftal kan voortborduren op de resultaten van vorig seizoen. Het programma volgt nog maar de 1ecompetitiewedtrijd staat gepland voor 24 september

Bekerwedstrijden

De bekerwedstrijden starten op 3 september. Het 1e is ingedeeld bij Vierpolder, Duindorp SV en Hekelingen.
Het 2e elftal mag starten tegen VFC, Brielle en Excelsior.

Download hieronder het programma van de start van het seizoen
Programma MVV27 seizoen 22 23