Het seizoen is afgelopen en het is tijd voor de welverdiende zomerperiode. Net als andere jaren willen wij als vereniging een plek bieden om elkaar te ontmoeten en gezellig met elkaar bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom geldt er vanaf a.s. zaterdag 2 juli t/m ieder geval zaterdag 13 augustus een zomer opening. In deze zomerperiode is de kantine en het terras open van 15:00 uur – 19:00 uur. Vanaf zaterdag 20 augustus heeft de kantine weer haar normale openingstijden. Geniet van de zomer en tot het nieuwe seizoen!

Graag wil ik alvast aangeven dat met ingang van het nieuwe seizoen er door de weeks alleen nog betalen met pin mogelijk is, dus niet meer contant. Op zaterdag blijft voorlopig zowel pin en contant betalen mogelijk. Door te stoppen met de contant betalingen door de weeks, worden de kasstromen veiliger.

Als er hierover vragen zijn, dan hoor ik jullie graag!

John Barendse
penningmeester@mvv27.nl