Aanstaande zaterdag mag jij niet ontbreken bij MVV ’27! Van 9.00 uur tot ’s avonds is dan de feestelijke Familiedag van MVV ’27. Uiteraard vindt dan ook de bekendmaking plaats van de jaarlijkse verkiezingen. 

Het is weer tijd voor onze traditionele Familiedag. Dit jaar is het een speciale editie, want we vieren ook onze bijzondere verjaardag: we bestaan namelijk 95 jaar! De evenementencommissie heeft daarom extra leuke activiteiten georganiseerd.

De hele ochtend en begin middag vinden er jeugdtoernooien plaats en gelijktijdig is er ook de sponsorloop voor de verschillende leeftijdscategorieën in de jeugd. In de middag organiseren we uiteraard het Sixties-toernooi. Ook wordt er voor de innerlijke mens gezorgd en zetten we rond half 5 de barbecue aan. Naast deze traditionele activiteiten, is er op deze Familiedag nog veel meer te beleven!

Rond 14:00 uur vindt de bekendmaking plaats van de winnaars van de jaarlijkse verkiezingen.

Let op: zaterdag werken we met consumptiebonnen. Deze kun je zaterdag gewoon kopen in de kantine.

Het belooft een prachtige, zonnige dag te worden waar alle leden van MVV ’27, maar uiteraard ook anderen die de club een warm hart toedragen, zich prima kunnen vermaken. Tot zaterdag!